PendlerParkering ved Høje Taastrup station

P-Nordic drifter parkeringen

P-Nordic drifter pendlerparkeringspladsen ved Høje Taastrup station.

Der kan kun benyttes kreditkort som betalingsmiddel og der skal benyttes samme kreditkort for ind- og udkørsel.
Taksten for parkering

dagsparkering kr. 8,- pr. timen
maks kr. 80,- pr. døgn. (et døgn starter ved indkørselstidspunktet)
8  døgns ferieparkering kr. 235,-
15 døgns ferieparkering kr. 350,-Der kan reserveres abonnementsparkering, som skal bestilles inden indkørsel. Alt anden parkering er korttidsparkering, hvor man ved udkørsel skal betale for den faktiske tid der har været parkeret.

Taksten for abonnementsparkering:

1 månedsabonnementkr. 545,- (fri ind og udkørsel)
1 årsabonnementkr. 3500,-(fri ind og udkørsel)


Bestil abonnementsparkering


Der er 200 gratis p-pladser som kommunens borger kan benytte efter først til mølle princippet. Man må kun benytte sit eget personlige sygesikringskort. I tilfælde af alle pladserne er optaget, er det muligt at betale med kreditkort. Der er løbende kontrol med tilhørskommune og borger som ikke er bosiddende i Høje Taastrup kommune, vil blive afkrævet betaling for den parkering der kan bevises udført med et sygesikringskort i den periode hvor borgeren ikke har tilhørsforhold til kommunen.

Borgere bosiddende i Høje Taastrup kommune som pendler hyppigt, kan mod betaling ( 39,- kr. pr. mdr. ), blive tilmeldt ordningen for automatisk bomåbning via nummerpladegenkendelse. Kontakt P-Nordic via mail (info@p-nordic.com) for mere info.P-Nordic - Kongensgade 9 - DK-4100 Ringsted
Telefon +45 70 20 91 13 | Email info@p-nordic.com